Baranya

2023.06.21. 07:20

Szerdai programsoroló

Bama.hu

Fotó: Löffler Péter

Turmix 

MCC Pécsi Képzési Központ (Czinderi u. 6.): „Erőszak egy szebb jövő reményében? Diktátorok a történelem fejezeteiből” című előadás. Előadó: dr. Hahner Péter az MCC-Rubicon Történettudományi Műhelyének vezetője (17.00).  

Pécs: A II. LOKART – Pécs kortárs képzőművészeti fesztivál megnyitóeseményei. Program: A Zsolnay Negyed kiállítási helyszíneinek megtekintése (16.20), LOKART városnéző kisvonattal indulás a belvárosi helyszínekre: Király u. 50 (17.30), Király u. 38. (18.00), Király u. 9. (18.30), Jókai köz Ancora Galéria (19.00).   

Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.): Griffaton könyvklub. Várják azon irodalomkedvelők jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy havonta egy alkalommal egy közösen kiválasztott könyv kapcsán, kellemes környezetben beszélgessenek és megosszák olvasmányélményeiket, gondolataikat a jelenlévőkkel (15.00).  

Zsolnay Kulturális Negyed (Látogatóközpont): VR Univerzum. A VR Univerzumban különböző ügyességi, felfedező, meseszerű, sport vagy akár művészeti játékokat kínálnak a család minden tagjának (10.00).   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában