Fesztivál

2023.06.28. 08:40

Végre belecsaphatunk a lecsóba: kezdődik a Fishing

Elérkezett a nap, amit a nyár közeledtével egyre többen vártak. Június 28-a a Fishing on Orfű első napja. Ebből az alkalomból pedig szétnéztünk a fellépők között, hogy miket ajánlunk meghallgatásra. Persze, ha őszinték akarunk lenni, akkor legszívesebben mindenkit ajánlanánk. 

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

A furcsábbnál furcsább nevet viselő színpadokat néztük át először, és hát nem meglepő, de a Goodbye Koala Nagyszínpad fellépőit mind megnéznénk. Először kezd a Galaxisok, majd őket követi a Blahalouisiana, a Kispál és a Lovasi és végül az Esti Kornél. Szinte elhagyhatatlan ennek a pódiumnak a területe, de a Bolyhosorrú Köntöslopó Nagyszínpadhoz is biztos, hogy ellátogatunk, hiszen Hobo és a KFT is biztos, hogy nagy bulit fog csapni. Aztán ott van még az Orfű15 Nagysátor, ahol fellép ZÏP, a Happy Hisherman tehetségkereső győztese, és mindig nagy élmény egy új előadót meghallgatni, de utána még többen is játszani fognak, mint péládul a LAZARVS, amin a metál rajongók jelenléte kötelező.

Nem mehetünk el szó nélkül az Amondó Színpad mellett sem, ahol csapathatjuk a Doggos, a Hiúz, Bongor és a Mikee Mykanic koncertjére is.  

Mindezek mellett a Borfalu részen is élvezhetünk koncerteket. Az első napon Barkóczi Noémi, a Cimbaliband, a Söndörgő és a Romano Drom lépnek fel. 

A Tűzhöz közel eseményelemet is újra hívták a szervezők, ahol szerdán találkozhatunk a Kugler-Szalay duóval, Hegedűs Józsival, a Szilárd Piano Projekttel, a Jazzékiel és az IAMYANK formációval is.  

A fellépők teljes listájáért, és az off-programokért érdemes felkeresni a Fishing on Orfű fesztivál honlapját és Facebook-oldalát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!