Gazdag lesz a program

2023.07.16. 12:23

A Fekete Láng és Majka is eljön az idei Bányásznapokra Komlón

Wald Kata

A hagyományoknak megfelelően idén is szeptember első hétvégéjén tartják a város egyik legnagyobb rendezvényét, a Komlói Bányásznapokat. A három napos program összeállt - sok hazai előadó lép majd fel a hétvége során. Szeptember 1-jén többek közt BSW koncert várja a közönséget, másnap délutáni a Komlói Fúvószenekar, a Fekete Láng, és a CSIT Zenekar is fellépnek, a napot este Majka koncert, majd Dj Pepe zárja. Szeptember 3-án vasárnap este a 40+ Zenekart követően a Lord, majd az Első Emelet lép színpadra. 

A komlóiak kedvezményes áron vásárolhatnak belépőket: a pénteki napra ezer, szombatra kétezer forint a jegy ára, amelyeket kizárólag augusztus 25. és 30. között lehet megvásárolni az Eszperantó téren felállított faházban, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. - A Bányásznapok ideje alatt, a helyszínen már lakossági jegyárusítás nem történik - hívják fel a figyelmet a szervezők.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!