Paramount nyári mozi

2023.07.18. 13:40

A nézők választhatják ki ezúttal a filmet a pécsi Káptalan Kertben

Zsigmond József

A kép illusztráció

Fotó: New Africa

Ezen a nyáron több városban is találkozhattak és találkozhatnak a Paramount nyári mozijával a Telekom Film támogatásával. Tavaly szintén bejárta az országot, és idén is elindultak már a kertmozikban a vetítések, Szegeden, Budapesten, Győrben és Debrecenben már lepörgött a film, míg a pécsi július 24-én  lesz.

A pécsi filmet most a nézők választhatják ki. A Facebookon szavazhatnak, hogy melyik alkotást néznék meg a legszívesebben: Addams Family (amerikai vígjáték, 1991), Csupasz pisztoly (amerikai vígjáték, 1988) vagy a Top Gun: Mavericket (amerikai akciófilm, 2022). A helyszín a Káptalan Kert lesz, a vetítés július 24-én este fél kilenckor lesz, de a mozizás előtt egy zenés-táncos eseményre várják az érdeklődőket este hét órakor. 

A film megtekintése ingyenes, előzetes regisztrációhoz nem kötött. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik – írták a beharangozóban a szervezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában