A ráhangolódás folytatódik

2023.07.25. 15:32

Berzsán Eszter írásai és rajzai varázsolják el az érdeklődőket

Úgy látszik, hogy a sellyei programkavalkád még nem ért véget, hiszen a megújult Kiss Géza életét és munkásságát bemutató tárlat, illetve az étlapkiállítás mellett egy újabb eseménnyel bővül a Város Napokra hangolódás időszaka.

Czeczon Enikő

Fotó: jakkaje879

Augusztus 3-án délután 6 órakor a Sellye Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Muzeális Intézmény épületében Berzsán Eszter írásai és rajzai varázsolják el az érdeklődőket.

Az íróként és rajzolóként is tevékenykedő Berzsán Eszter honlapján azt írja, hogy nem ő választotta az írói, művészeti pályát, hanem a pálya választotta őt. Kisgyermekkora óta mindig is rajzolt, így a továbbtanulás nem volt kérdés, több iskolában szerzett művészeti végzettséget. Az írás és a rajzolás, az adni tudás számára maga a levegő. 

Az írónő első könyve 2019-ben jelent meg, és azóta folyamatosan dolgozik újabb és újabb köteteken felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. 2016 óta pedig rendszeren állít ki önálló tárlatok formájában. Sellye városában most egy ilyen kiállítás nyílik meg, amely garantáltan magába szippantja a szemlélődőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában