Baranya

2023.07.27. 07:37

Csütörtöki programsoroló

Fotó: Nagy Zoltán

Koncert

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): Hild Music Garden: Hét Hat Klub. Gyp-hop, maneleton, Turbo folk jazz a budapesti undergroundban született bandától (19.00).  

Zsolnay Kulturális Negyed (Pirogránit udvar): Pirogránit Esték: Karthago koncert. Minden idők legjelentősebb magyar rockzenekarai között foglal helyet (20.00).  

Turmix

Tettye (Mésztufa-barlang): A misztikus, föld alatti üregrendszer minden egész órában induló, 45 perces élményszerű vezetés keretében látogatható. A barlangban a hőmérséklet télen-nyáron egyaránt 14 fok. Nyitva: keddtől-vasárnapig 10.00–18.00 óráig. 

Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.): Párhuzamos valóságok II. című kiállítás. A kiállított munkák Vátyi Veronika textilművész, rajzmagántanár diákjainak alkotásai. A kiállítás megtekinthető 2023. szeptember 2-ig a könyvtár nyitvatartási idejében.   

Zsolnay Kulturális Negyed (Planetárium): A világűr felfedezése (11.00), Kalandozás a csillagos égbolton (16.00), Infopont: Hűsítő séta a Zsolnay Negyedben (11.00), Nyáresti Pirogránit séta. Egy kellemes nyáresti séta a Zsolnay Negyedben idegenvezetéssel, kiállítással és egy fakultatív koncerttel (18.00).  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában