Színes programkavalkád

2023.07.15. 08:40

Muffinokat díszíthetnek és még meg is kóstolhatják

Mindenkit várnak a Rokonália Nyárfelező Rendezvényre, amelyet a Pécsbányai Közösségi Házban tartanak a ház szervezésében július 15-én, délután 2 órától.

Czeczon Enikő

Forrás: pixabay.com

Az alábbi programokkal várják az érdeklődőket a szervezők: délután 2 órakor pécsbányai gyerekek rajzaiból nyílik kiállítás „Egy szép nap Pécsbányán” címen, majd ezt követően lehetőség lesz muffindíszitésre és kóstolásra a Pécsbányai Sütő-főző Klub tagjainak jóvoltából. Délután 4 órakor ismét megnyílik egy tárlat Nyárvilág címen Pesti Fanni és Bödő Alex Edvárd műveiből a Csorba Győző Könyvtár Pécsbányai KönyvtárPontján. Majd 5 órakor bemutatják a Játékközpontot és megtekinthetjük Béres Mária senior csapatának bemutatóját és közös táncát. Ezt követően a Chache Rom ifjú táncosainak és a Pécsi Rózsa Keleti Kultúra és Tánc Egyesület tagjainak bemutatóit  láthatjuk.  

Az esemény vége felé, délután fél 7-kor sor kerül a sütiverseny díjátadóra, majd ezután táncversenyt is tartanak a gyerekeknek, és végül készül egy csoportfotó a Pécsbánya-videókliphez.  

Az eseménynek lesznek kísérő programjai is: légvár, kézműves asztalok – újrahasznosítás, szerencsekő festés, hűtőmágnes készítés –, arcfestés, csillám tetkó, kertbarát csokitotó, jelvénykészítés, malacka-simogató. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában