Hamarosan Pécsre érkezik Tom Cruise

2023.07.20. 15:20

Sikerfilmmel és koncerttel várja az érdeklődőket a Káptalan Kert

Több városban is különleges, ingyenes filmvetítéssel egybekötött koncert várja a mozirajongókat idén nyáron: a Telekom Film támogatásával a Paramount nyári mozija ismét bejárja Magyarországot. Ezúttal is a közönség szavazhat arról, három kultfilm közül melyiket szeretné megtekinteni nagyvásznon. A július 24-i, pécsi vetítésnél is az Addams Family, a Csupasz pisztoly és a Top Gun: Maverick közül lehetett választani – olvasható a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Bama.hu

693103291

Fotó: Shift Drive

Június 20-án, Szegeden vette kezdetét a Paramount immár hagyományos filmes eseménye, a Paramount Nyári Mozi. A soron következő állomás Pécs lesz, melyről többet a hivatalos Facebook-eseményen is megtudhatnak az érdeklődők.

Az eseménysorozat minden városban három filmet kínál fel szavazásra, amelyek közül Facebookon szavazhatnak az érdeklődők: idén sokak kedvenc horrorvígjátéka, az 1991-es Addams Family, Leslie Nielsen talán legemlékezetesebb alakítása, a ’88-as Csupasz pisztoly, valamint a tavalyi Top Gun került terítékre. A legtöbb pécsi szavazónak végül a Top Gun: Maverick-re esett a választása.

Július 24-én tehát Tom Cruise akciófilmje kerül nagyvászonra, amelyet egy akusztikus koncert követ. Az ingyenes vetítés és buli este 7 órakor veszi kezdetét a pécsi Káptalan Kertben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában