Táncra perdülnek

2023.07.10. 10:00

Szenvedéllyel tanítják, szenvedéllyel tanulják

A szenvedéllyel teli táncot, a tangót sajátíthatják el az érdeklődők a Zsolnay Kulturális Negyedben található Herkules teremben tartandó rendszeres tangó tanfolyam keretében a Tango Factory Budapest gondozásában. Az egyik alkalomra július 10-én kerül sor délután 6 órai kezdéssel.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Fotó: Master1305

Az est első csoportja a teljesen kezdő csoport, ők délután 6 és fél 8 között sajátíthatják el az alapokat, akiket este fél 8-kor a középhaladó csoport követ.  

Középhaladóként érdemes elmenni a kezdő csoportba is, ismételni vagy éppen segíteni a most tanulókat. Kezdőként pedig részt lehet venni a középhaladó csoport óráján is, ahol lehet gyakorolni a saját szintnek megfelelő mozdulatokat és feladatokat. 

A tanfolyam oktatója Gábor több mint tíz éve tanítja a tangót Budapesten. Külföldön és itthon is ismert és elismert táncos, tanár, szervező, akinek kezei közül számos táncos kikerült. Pécsen 2022 októberétől tanít rendszereséggel.  

A tanfolyamon való részvétel díjbefizetéshez kötött. Kérdés esetén a Tango Factory Facebook oldalát keressék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!