A szórakozás garantált

2023.07.13. 10:00

Újra a jazz járja át a szíveket a kellemes nyári estén

Még kaphatók jegyek a Metronom Jazz Klub következő koncertjére. A Sárik Péter Trió lép fel Berki Tamással karöltve július 13-án, este 9 órakor a Zsolnay Negyed Pirogránit udvarában.

Czeczon Enikő

Fotó: Geoff Goldswain

Az elmúlt évtizedben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált a Sárik Péter Trió. A formáció sikerének záloga, hogy mindhárom tag nyitott és sokoldalú muzsikus. Ezen tulajdonságokkal pedig képesek a közönség sokkal szélesebb rétegét megszólítani.  

A július 13-i nyári estén Berki Tamással lép fel a Sárik Péter Trió, aki 14 évesen kezdte zenei pályafutását, nyert nemzetközi ifjúsági jazzénekes világversenyt, a Nemzetközi Jazz Federáció „Best of” listája a mai napig Európa egyik legjobb férfi jazzénekeseként tartja számon. 

Berki Tamás és Sárik Péter 2015-ben kiadott Minden délibáb című duó koncertlemezük megkapta a magyar Grammy-t, a Fonogram-díjat, mint „Az év jazz albuma”. 

A koncertre jegyek még válthatók. További információért látogassanak az E78 oldalára: https://www.e78.hu/programok/metronom-jazz-klub-sarik-peter-trio-feat.-berki-tamas

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában