Fellép a Pixelplants és a Tablespoon

2023.08.11. 10:30

Duplán kijut a jóból ma este

Két különleges koncert is lesz ma este nyolctól a pécsi Kioszkban: előbb a Pixelplants, majd a Tablespoon zenél – és ennyire ütős duót mi magunk sem tudtunk volna összeállítani.

Bama.hu

Kezdjük az első fellépővel, a Pixelplants zenekarral! A csapat zenei megoldásaiban egyszerre kapjuk meg a múltat és a jövőt, együtt halljuk a Eurythmics-et és a Chvrches-t, Blondie-t és a Ladytron-t, egyszerre utazhatsz a klasszikus és az új Szárnyas fejvadász utópisztikus városaiban. A 2014-ben alakult pécsi trió elektronikája harmonikus kombinációja a samplingeknek, grooveoknak és az élő hangszereknek, ami igazán egyedi, táncolható hard-pop-ot eredményez.

A második zenekar, a Tablespoon pécsi stoner/indie/grunge duó. Zenéjükben leginkább ’90-es évek grunge érájának, a Queens of the Stone Age által fémjelzett irányvonalának és a 2000-es évek indie rock hullámainak hatásai érhetőek tetten. A lassú bólogatás tehát garantált, ami jól is fog jönni, ha elfáradtunk a Pixleplants-táncban.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában