Száguldoznak

2023.08.09. 10:30

Vérfrissítés az autós filmek mezsgyéjén

Premier előtti vetítésre invitálja a száguldozás, az autók és a Gran Turismo videójáték szerelmeseit a pécsi Cinema City augusztus 9-én, este negyed 9-kor, amikor is először vetítik le a városban a Gran Turismo című filmet.

Czeczon Enikő

Jann egy fiatal fiú, aki az autóversenyek mámorában él, és csak a pálya létezik számára. Reflexei kiválóak, van bátorsága és ereje ahhoz, hogy ő legyen a bajnok, de csak otthon. Hiszen ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De a legőrültebb álmok is valóra válhatnak, és így kerül Jann egy valódi pályára. Kiválasztja egy menedzser egy igazi csapatba, aki igazi pályán teszi ezentúl kockára az életét, hogy nyertjen. Ez lehetőséget ad számára arra, hogy valóra váljon legnagyobb álma, hogy profi autóversenyző legyen, és bármit feláldozna ezért.  

A Gran Turismo főszereplői között van, mindenki Legolasa, Orlando Bloom, valamint a Stranger Things és a Hellboy sztárja, David Harbour.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában