Bódi Guszti is fellép

2023.09.21. 18:50

Programözön vár a hétvégén a sásdiakra

„Sásdi ősz - városnapok” programsorozatot tart a sásdi önkormányzat.

Zsigmond József

Szeptember 22-én Vidám Kórusok Találkozójára, szeptember 23-án Pitefesztiválra és szeptember 30-án Roma Nemzetiségű Gasztrokulturális Fesztiválra kerül sor. 

Szeptember 22-én pénteken a sásdi kórustalálkozón a Sásdi Deutsch Klub Énekkart, a Sásdi Lakatos Judit Vegyeskart, a Váchartyáni Canzonetta Nőikart, a Barcsi Bárdos Lajos Vegyeskart és a Pécsi Nosztalgia Kórust hallhatják a Közösségi Házban. Mivel szombaton esős idő várható, így a Pitefesztivál a Közösségi Ház környékén lesz. 

 

A nap folyamán Jusztinger János polgármester az ünnepélyes testületi ülésen átadja kitüntetéseket, elismeréseket, majd kulturális program következnek, melyen fellép Sipos F. Tamás, Unique, Supra Opera, majd Retro Disco következik. Az eseménysort a Roma Nemzetiségi Gasztrokulturális Fesztivál zárja szeptember 30-án. A kulináris élvezetek mellett fellép az eseményen Bódi Guszti és Margó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában