Feláldozhatók 4.

2023.09.24. 10:30

Tényleg hektoliterszám ömlött a vér

Vannak olyan filmek, amelyeknél sok logikát vagy racionalitást nem érdemes keresni – de attól még kegyetlenül jól tudunk rajta szórakozni. A Feláldozhatók-széria legújabb darabja pontosan ilyen munka.

Bama.hu

Megan Fox az egyik főszereplő

Szeptember 21-én érkezett a magyar, s így a pécsi mozikba is a Feláldozhatók 4., azaz a klasszikus akcióhősöket felvonultató franchise legújabb része. Már az első trailer alapján is úgy tűnt, a film kimondottan a felnőtt közönséget célozza meg, de a kritikákat olvasva egyértelművé vált, hogy miért csak 18 éven felüliek válthatnak jegyet a Sylvester Stallone által útjára indított akciószéria legújabb darabjára – ömleni fog itt a vér, de hektoliterszám.

A Feláldozhatók sorozatot a legtöbben csak azért jegyezték meg maguknak, mert gyaníthatóan ezek azok a filmek, amelyekben a legtöbb akciósztár egyszerre van a vásznon. A negyedik rész ebből a szempontból sem okoz csalódást: itt lesz egy rakat arc az előző részekből, és csatlakozik hozzájuk jópár új harcos. A közös nevezőjük ugyanaz: aki velük kezd ki, annak minden bizonnyal rövid lesz a mai nap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában