Baranya

2023.10.11. 07:20

Szerdai programsoroló

Bama.hu

Fotó: Laufer László

Színház

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): Pécsi Playback Színház – Taps előtt és taps után – Győzelmeink történetei (19.00).  

Pécsi Harmadik Színház (Hajnóczy J. u. 41.): Mesék a varázsbőröndből (10.00).  

Pécsi Nemzeti Színház (Színház tér 1., Kamaraszínház): Az öldöklés istene (19.00).  

Turmix

Cella Septichora Látogatóközpont (Sétatér): Világörökségi séták. Fedezze fel az 1600 éves, festett ókeresztény sírkamrák titkait idegenvezető segítségével (16.00).  

Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.): Babusgató Novák Szabó Líviával. A Babusgató legfőbb célja, hogy segítsük a korai kötődés kialakulását, sok játékkal, összebújós énekléssel (10.00).

Ős-Dráva Látogatóközpont (Szaporca): Komposztálás napja. A Látogatóközpont Hagyományos gazdálkodás tanösvénye többek között a komposztálás jelentőségével és fortélyaival is foglalkozik. A programon mindezen túl a hazánkban található legismertebb gyógynövények megismerésére is lehetőség nyílik (10.00).    

Pécsi Kulturális Központ (Dr. Veress E. u. 6.): Memória, figyelem, mozgáskoordinációs homloklebeny terápia. Életkor: 18-99 éves korig (12.00).  

Zsolnay Kulturális Negyed (Planetárium): Kalandozás a csillagos égbolton (16.00).  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában