Karácsonyi dalok

2023.11.26. 15:20

Adventi zenés műsorral készülnek Pécsváradon

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Sipeki Péter

Adventi Kulturális Találkozások néven szerveznek programot december 2-án a Pécsváradi Művelődési Központban. A program délelőtt 9 órakor rajtol, és egészen délig adventi koszorút készíthetnek a résztvevők, valamint adventi történeteket hallgathatnak a könyvtárban. A szervezők alapanyagot biztosítanak, a koszorúkészítőknek csak gyertyát kell magukkal vinniük. A foglalkozás regisztrációhoz kötött, amelyet a [email protected] címen lehet megtenni.

Délután 5 órakor pedig ünnepi koncertet hallhatnak az érdeklődők a művelődési központ színháztermében. Fellép többek között Balogh István nyugdíjas kántor, aki Johann Sebastian Bach F-dúr preludiumát adja elő; a Kodolányi János Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola; Kutnyánszky Nikoletta szolfézs tanárnő vezényletével a gyermekkórus karácsonyi dalokat énekel. A sornak azonban itt még nincs vége, további fellépőkért és részletekért keressék fel a pecsvarad.hu weboldalt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában