Rettegés felsőfokon

2023.11.01. 10:00

Mindenki erőszakos halált halt a félelmetes házban

Nincs semmi meglepő abban, hogy számos horrort is találunk a mozik kínálatában, hiszen október 31-én volt halloween. Ugyan már november elseje van, de a borzongás egy nappal később is borzongás, így ha erre vágyunk kikapcsolódásképp, akkor A ház, ahol a gonosz lakik című alkotás tökéletes választás. A filmet a pécsi Cinema City két alkalommal is vászonra küldi.

Czeczon Enikő

Fotó: Prostock-studio

A svéd horrorfilm középpontjában egy népszerű szellemvadász csapat áll, a Gone Ghosting, akik milliókat kerestek élő adásokból. Azonban egy nap az operatőrük távozik, és bizonyítékot szivárogtat ki arra vonatkozóan, hogy a csapat meghamisította a nyomozást. A szellemvadász társaság ezt követően szeretné visszaállítani hitelességét, és visszaszerezni követőit, ezért élőben szeretnének közvetíteni egy szellemvadászatot, hogy bebizonyítsák, hogy szellemek igenis léteznek. Egy olyan házba törnek be, ahol a legendák szerint egykor mindenki erőszakos halált halt. A betörés után nem sokkal a legőrültebb élő adást közvetítik, amelyben a csapat tagjainak az élete lesz a tét. 

A pécsi Cinema City a filmet két alkalommal – 18:15; 20:15 –  vetíti november elsején. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában