Küldetés

2023.12.21. 10:30

Egy nagymamát rabolt el a mexikói drogkartell

Egy újabb francia film került fel a mozik műsorára a téli időszakban, amely az Eszeveszett küldetés címet viseli. Az alkotást a pécsi Cinema City december 21-én egy alkalommal, délután fél 7-kor vetíti.

Czeczon Enikő

Történetben adott egy zsaru, aki jószándékú, de kicsit kétbalkezes. Ő Rayne, aki ultimátumot kap. Nagyanyját, aki épp valóságshow-sztár akar lenni, rabul ejti egy mexikói drogkartell. Rayne mindössze három napot kap, hogy egy elképzelhetetlenül értékes váltságdíjat virítson. Nincs mese, szerencsétlen hősünk hűséges csapatával az oldalán nekivág a lehetetlen küldetésnek, amely Franciaországon, Abu Dhabin és Mexikón keresztül vezet, és számos kalandba keverednek, hogy a végén megmenthessék az édes nagyit.

A film főszereplőjét Tarke Boudali formálja meg, aki egyben a rendező is. A színész, rendező nem lehet ismeretlen a francia vígjátékok kedvelőinek, hiszen olyan filmekben tűnt már fel, mint az Alibi.com 1-2., a 30 nap maximum és a Született hazudozó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában