Csendes éj

2023.12.30. 10:00

Karácsony napján lőttek le egy kisfiút, miközben önfeledten játszott a kertben

Nincs olyan karácsony, amikor ne dobnának be egy ünnepi hangulatba bugyolált akciófilmet – mintha ezzel felül tudnák múlni a Drágán add az életed első részét! Mindenesetre idén is van próbálkozás: a pécsi Cinema City december 30-án elhozza nekünk a Csendes éj című alkotást.

Bama.hu

Kemény élményekre számítsunk, ha beülünk erre a filmre

Karácsony napja van, és egy család önfeledten játszik a házuk kertjében, amikor egy bandaleszámolás kereszttüzébe kerülnek. A lövöldözésben az apa súlyosan megsérül, a fia életét veszti. Innen szinte tudjuk, hogy mi fog történni: az apa lábadozás közben bosszút esküszik. A férfi hatalmas elánnal készül, hogy a következő karácsonykor leszámoljon a bűnözőkkel, és végezzen gyermeke gyilkosaival.

A filmet John Woo jegyzi, akinek számos akciófilmet köszönhetünk, mint például A fegyverek szava, a Rés a pajzson, az Ál/Arc, a Vörös égbolt, A felejtés bére és a Mission:Impossible második része. Úgyhogy látványos, véres leszámolásra készüljünk – és a havon kifejezetten jól mutat a vér.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában