Rajzoljatok gyerekek!

2023.12.03. 12:30

Képregényeket várnak az Állatok karácsonya alkalmából

Képregényíró pályázatot hirdetett az Állatok karácsony alkalmából a Pécs ZOO, amelynek a Három ifjú és csintalan rókamanguszta karácsonya címet viseli.

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

Két korcsoportban küldhetnek be rajzokat a pályázók. Az első korcsoportba az első, a második, a harmadik és a negyedik osztályosok tartoznak, míg a másodikba az ötödikesek, a hatodikosok, a hetedikesek és a nyolcadikosok.  

A képregények elkészítésénél az alkotók az alábbi kérdéseket kell, hogy megfontolják: Hol élnek eredetileg a rókamanguszták? Milyen más állatokkal találkozhatnak, ezek közül kik azok, akikkel állatkertünkben is? Eredeti hazájukban mi kerülhet a karácsonyi asztalukra? 

A képregényeknek minimum 4, maximum 8 képkockából kell, hogy álljanak, 1-3 soros feliratokkal, szövegbuborékokkal, a technika pedig szabadon választható. A beküldött művekre legyen ráírva a gyermek neve, korosztálya és egy kapcsolattartási telefonszám is. 

A képregényeket december 14. éjfélig kell beküldeni a [email protected] címre, a nyerteseket e-mailben értesítik. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában