Baranya

2023.12.22. 07:49

Pénteki programsoroló

Színház

Létra (Vince u. 11.): Betlehemi Csuda. Az Ünnepkör Szín előadása apraja-nagyjának szól. Van benne mesélő, angyal és megjelennek a pásztorok, meg a három királyok is (17.00).  

Pécsi Harmadik Színház (Hajnóczy J. u. 41.): Fergeteges komédia, avagy Anyák és lányok (19.00).  

Pécsi Nemzeti Színház (Színház tér 1.): Karácsonyi musical-, operett- és operagála (19.00), Kamaraszínház: Teljesen idegenek (19.00). 

Koncert

Kodály Központ (Breuer Marcell sétány 4.): Pannon Filharmonikusok: A diótörő – karácsonyi varázslat. Zene, tánc és mese egy estén (15.00 és 19.00).   

Turmix

Cella Septichora Látogatóközpont (Sétatér): Éjszakai tárlatjárat. Fejlámpás séta az ókeresztény temető labirintusában. Sötétben, csupán egy fejlámpa fényével, vegyen részt egy misztikus élményben (17.00).   

Pécs: XII. Adventi Kézműves- és Mesevásár. Széchenyi tér: Kalmus Felicián adventi koncertje varázslatos fényjátékkal kiegészülve (17.00).  

Zsolnay Kulturális Negyed (Planetárium): A betlehemi csillag nyomában – rendhagyó előadás. A planetárium időgépével felidézi az ókori égboltot, bemutatja az égitestek akkori állását és a ma ismert tudományos elméletek bizonyítékait (15.00).  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában