Eljátsszák

2024.01.10. 10:30

Egy telefonhívás, egy kép, egy másik útvonal képes megváltoztatni az életünket

Január 10-én a Pécsi Playback Színház újabb előadással érkezik a Művészetek és Irodalom Házába este7 órakor. Produkciójuk a Két világ küszöbén címet viseli.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Fer Gregory

Az életünk számos pillanatból áll. Erőteljes, meghatározó pillanatokból, mint például egy költözés, egy telefonhívás, amelyben egy újszülött baba nyöszörgése hallatszik, egy a Facebook-on látott fekete profil kép, ami egy számunka fontos ember halálát jelzi, aki az egyik pillanatban még itt volt, de a másikban már nem. De vannak olyan pillanatok is az életben, ami nem különösen jelentős, de megmarad, mert vicces, emlékezetes, mint egy nyitva hagyott ajtó, amin besurran háziállatunk és lelopja a tányérról az étkünk.

Pillanatokat kell kiemelni az életünkből, és azokat elvinni az előadásra, majd ott megosztani a társulat tagjaival, akik megelevenítik ezeket a színpadon.

A január 10-ei produkció játékosai Bognár Csaba, Czirmai Ildikó, Czopf Ágnes, Dávid Kiss András, Kemény Viktor, Molnár Zoltán, Wittmann Tamás, a játékosmester pedig Toldi Ildi.  

Az eseményen való részvétel információiért látogassanak el a produkció Facebook-eseményére

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában