Gyerekkori emlékek

2024.01.26. 12:00

Festménykiállítás nyílik a siklósi könyvtárban

Rajnai-Zsíros Krisztina

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: blurAZ

Február 1-jén, csütörtökön 17 órakor Puskásné Illés Gyöngyi Az én világom című kiállításának megnyitója lesz a siklósi könyvtárban. Illés Gyöngyi 1959-ben született Szaporcán, ahol 22 éves koráig élt. Már gyermekkorában szeretett rajzolni, festeni. Családjával több, mint 40 éve él Lapáncsán, az ottani polgármesteri hivatalban dolgozott 20 éven át. Gyermekeinek is szívesen rajzolt, dekorálta a gyerekszoba falát, majd megismerkedett az üvegfestéssel is, de egy karácsonyi kívánság teljesülése óta már vászonra fest. 

Gyermekei kirepültek, így Gyöngyinek van ideje az alkotásra koncentrálni, a maga örömére festeni. Kedvenc témái a gyermekkori emlékek, falusi élet, szép tájak, hozzá közel álló helyszínek. Alkotásaiból nyílik tárlat, a kiállítást Müllerné Puskás Anita nyitja meg, közreműködik Müller Jázmin. A festményeket a könyvtár nyitvatartási idejében, február 25-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában