A jó hangulat garantált

2024.01.03. 10:00

Ilyen még nem volt: 181 koncert lesz a Made in Pécs Fesztiválon

A szokásokhoz híven január első szombatján elstartol a kilencedik Made in Pécs fesztivál, amely a pécsi zene és a pécsi zenekarok legnagyobb ünnepe. Január nagy kedvence ez az esemény, amely délelőtt 10 órakor veszi kezdetét nyolc helyszínen. Most elhoztuk a Pécsi Est és az Amper Klub fellépőit, hogy legyen miből szemezgetni.

Czeczon Enikő

Jelen állás szerint úgy fest, hogy egy nap alatt 181 koncert lesz, ami rekord a fesztivál életében, hiszen ilyen sok fellépő eddig még soha nem lépett fel. Január 6-án zene tölti meg a Pécsi Est Cafét is, amely december 30-án ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. A város eme közkedvelt szórakozóhelyén délelőtt 10 órakor a Kacaj alapozza meg a hangulatot 30 percben, majd őket követően a fellépők 20 perces koncerteket adnak, kivéve a vendégelőadók, mert ők szintén 30 percben mutathatják meg magukat. A pécsi Kacaj zenekar után a sorrend a következő lesz: boebeck, Mutatis Mutandis, Elmentek Otthonról, Sara Minor, The Allreadies, szónok, Cedar Knoll, Red Hot Chili Pappas, Légüres Tél, Ilil, Don't Stop the Queen, Firebeard, Generation Impasse, Beach Bum – vendégelőaó Brno-ból –, Doggos, Ezerarcok, Hűvös – vendégelőadó Szegedről –, FILC, Kubalibre.

A koncertek között 20 perces technikai átállás lesz, ami pont elegendő idő, hogy a közönség átérjen egyik fesztiválhelyszínről a másikra. Mondjuk a Pécsi Est és az Amper Klub között nincs nagy távolság, így biztos, hogy onnan nem késünk el.

Az Amper Klubban délelőtt 10 órakor a THA PATKÁNYZ kezd, majd a sor a következőképpen alakul: esze tamás, L1, My Last Summer, The Lovers, vakolath, Shibari, gatherpilar, Mind The Gap, meszka, Anqaa, Pixelplants, Vulome, neon csend, StarFunkSimples, Overmorrow, Science Killer – vendégelőadó Brno-ból –, Heavy Mountain Olympia, Vodka For Kids, The Tablespoon, Dystopia – vendégelőadó Szegedről –, CVLT OF GRACE, Untitled99.

További információ a Made in Pécs Fesztivál Facebook-oldalán olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában