Van, ami tilos

2024.01.19. 10:00

Könyv cserebere lesz ismét a Tudásközpontban

A 2024-es év első könyvcseréjét a Csorba Győző Könyvtár január 19-én tartja meg délelőtt 10 és délután 6 óra között a Tudásközpontban.

Czeczon Enikő

A program célja, hogy a régi, megunt, nem használt könyvek vagy több példányos könyvek új gazdára találjanak. A felhívás kimondja, hogy a csere során annyi könyvet lehet vinni, mint, amennyit magunk viszünk.  

A könyvtár felhívja a cserebere résztvevőit arra, hogy csak jó állapotú könyveket lehet vinni az eseményre, így tehát nem szabad szakadt, penészfoltos, elavult információkat tartalmazó lexikon, tankönyv, szakkönyv , vagy több kötetben kiadott mű egyetlen kötetével érkezni. Illetve az is nagyon fontos, hogy gyerekkönyvet, csak gyerekkönyvre lehet cserélni.  

A könyvcserén csak cserélni lehet, eladni nem szabad a könyveket, továbbá a könyvcserét lebonyolító szakembernek joga van arra, hogy megtagadja a nem megfelelő könyvek átvételét.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában