Most pótolnak

2024.01.27. 10:30

Nem lesz kegyelem a pécsi éjszakában

Egy hónappal ezelőtt lett volna Edo Denova fellépése a Pécsi Estben – csak hát közbeszólt egy eldurranó lámpa. Ma nem fog ilyen történni – viszont azt garantáljuk, hogy így is emlékezetes lesz az éjszaka.

Bama.hu

Nagy bulira készüljünk

Forrás: Edo Denova facebook oldala

Amikor december közepén tűzoltók érkeztek a szórakozóhely elé, azért kicsit megijedtünk. Szerencsére aztán nem történt semmi tragédia, a szervezők pedig voltak olyan jó fejek, hogy az akkori fellépést nem törölték végérvényesen – most hozták el nekünk újra Edo Denovát. 

Edo Denova, azaz Dolmányos Edina már jó ideje a magyar klubélet egyik fontos szereplője. Egyike azon kevés magyar DJ-knek, akik felléphettek a Tomorrowlanden, illetve egy sor távoli országban, világsztárok oldalán. Szettjei soha sem önismétlők, szóval ha voltunk már egy fellépésén, akkor is fogunk ma újat hallani. Ha meg még soha nem voltunk, akkor itt az idő a pótlásra, merthogy az egészen biztos, hogy ezt a nagyon semmilyen januári szombatot tökéletesen át fogja színezni.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában