Új szereposztás

2024.01.28. 12:00

Visszatérnek az ittas vezetők a pécsi színházba

Mohay Réka

Fotó: Löffler Péter

A Pécsi Nemzeti Színház Kamaraszínházában újra műsorra tűzték a közönség körében népszerűvé vált Utánképzés ittas vezetőknek című előadást. A Háy János által írt és Soós Péter által rendezett darab nemcsak az elgondolkodtató tartalmával, de szórakoztató megközelítésével is várja nézőit. 

Az idei évadban újdonságot jelent, hogy a produkció friss színészi felállással jelentkezik, hiszen Bogi szerepében mostantól Vlasits Barbara lesz látható, míg Sanyi karakterét Kecskés Alexisz formálja meg. 

A tragikomédia alapjául szolgáló történet egy csoport ittas vezetőről szól, akik egy csoportos képzésen vesznek részt, miután jogosítványukat alkoholfogyasztás miatt elveszítették. A két pszichológus, Sólyom Katalin és Füsti Molnár Éva, a rendező vezetésével a résztvevőknek meg kell fogadniuk, hogy a jövőben nem vezetnek ittas állapotban. A kurzus persze tragikomikus helyzetekhez, az egyes élettörténetek fájó pontjainak megismeréséhez is vezet, amelynek ezúttal február 18-án, 28-án és 29-én lehetnek tanúi a nézők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!