Terveznek és alkotnak

2024.02.19. 10:00

A magaságyás lesz a februári klubgyűlés témája

A Pécsbányai Kertbarát Klub ülései a 2024-es évben is folytatódtak. Az első alkalmat január 8-án tartották, ahol megtervezték a kert- és arborétum látogatásokat, valamint, hogy kiket hallgatnának meg kert témában. A következő klubtalálkozót február 19-én tartják meg délután 5 órai kezdéssel a Pécsbányai Közösségi Házban.

Czeczon Enikő

A februári gyűlés témája a magaságyás lesz, amivel kapcsolatban tavaly júniusban már tartottak találkozót, amikor is a tagok megtekintettek néhány pécsbányai magaságyást, hogy a gyakorlatban is lássák annak felépítését, hasznosulását. 

A február 19-ei alkalmon a TALE-programon belül, egy, a zöld átállás jegyében zajló folyamat részeként Gönczi Andreával és Szalóki Rékával, a Civil Közösségek Háza munkatársaival magas ágyás-tervezésben és alkotó foglalkozásban vehetnek részt az érdeklődők.  

A Pécsbányai Közösségi Ház csapata minden régi és új kertbarátot sok szeretettel vár az eseményen, ahol finom teával is kedveskednek a részt vevőknek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában