Priscilla története

2024.02.06. 11:28

A szupersztárt most a nő szemén keresztül ismerhetjük meg

Mindig Elvis Presley-ről beszélünk, pedig az ő történetében mások is szerepet kapnak, mint például felesége, Priscilla, akiről végre film készült. Az alkotást pedig a pécsi Apolló Mozi és a Cinema City is vetíti február 6-án.

Czeczon Enikő

Tinédzserként ismerkedik meg Priscilla Beaulieu egy buliban a már szupersztár Elvis Presley-vel, és a közösen töltött, intim pillanatokban az énekes egy teljesen más emberré válik: izgalmas szerető, szövetséges a magányban, és gyengéd legjobb barát.  

A filmet Sofia Coppola rendezte Priscilla 1985-ben megjelent Elvis és én című kötete alapján, amelyben saját szemszögéből meséli el hosszú és viharos kapcsolatát a sztárral, a német katonai bázistól a Graceland-i álombirtokon töltött időkig. 

A pécsi Apolló Mozi február 6-án 17 óra 15 perckor vetíti az alkotást, míg a Cinema City 14 óra 55 perckor – szinkronosan –, és 19 óra 15 perckor – eredeti hanggal, magyar felirattal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában