Hogyan szexeljünk?

2024.02.16. 10:30

A Z generáció érzelmi és szexuális kiszolgáltatottsága lesz terítéken

A pécsi Apolló Mozi egy újabb olyan alkotást tűzött műsorra, amely képviseltette magát a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol meg is nyerte az Un Certain Regard szekció fődíját. Az alkotás Molly Manning Walker első rendezése, amely a Hogyan szexeljünk? címet viseli, amit a mozi február 16-án este fél 8-kor vetít.

Czeczon Enikő

Guy Ritchie most is hozta a tőle megszokott stílust

Forrás: Shutterstock

Fotó: CravenA

A film autentikusan mutatja be a fiatalok fesztelen, már-már szabályok nélküli életét. De mindeközben a csillogó felszín alá ás a rendező, és megmutatja a Z generáció érzelmi és szexuális kiszolgáltatottságnak legmélyebb rétegeit. Az alkotásban a három legjobb barátnő, Tara, Skye és Em életét követjük nyomon, akik a gimi utáni nyáron egy görög tengerparti városban, a fiatalokkal teli Maliában vetik bele magukat az éjszakai életbe. A három lány életük legjobb és legintenzívebb nyarában reménykednek, de nem mérik fel a döntéseik súlyát.

Az alkotás kísérőfilmjeként levetítik Buda Flóra Anna 27 című magyar animációs rövidfilmjét, amely a a 2023-as Cannes-i Filmfesztiválon a legjobb rövidfilmnek járó Arany Pálma díjat nyerte el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában