Ez izgalmas lesz

2024.02.21. 16:40

Felcsapnak a lángok Szentlőrinc központjában

Lángshow, vízjáték bemutató, koncert és stand-up comedy előadók is érkeznek Szentlőrincre márciusban. A nőnap alkalmából megrendezett közösségi programot egy nevettető est követi a járásszékhelyen.

Mohay Réka

Fotó: Jason Edwards

Március 7-én 18 órai kezdettel városi nőnapi programot tartanak a jeles nap alkalmából Szentlőrincen, a helyi sportcsarnokban, az Ifjúság útja 5. szám alatt. A hangulatról Zdroba Patrik énekes gondoskodik majd. A programra Kovács Krisztinánál regisztrálhatnak az érdeklődő hölgyek a [email protected] e-mail címen, március 4-éig.

A koncertet követően 19.30-tól minden érdeklődőt, tehát a hölgyek mellett a férfiakat és a gyermekeket egyaránt várják a nemrég átfogóan megújult Urbach térre, ahol folytatódik a mulatság, mégpedig vízjáték- és lángshow bemutatóval.

Nőnap után humoristák érkeznek

Március 18-án, hétfőn pedig szintén a városi sportcsarnokban kerül sor vidám programra, a Stand-up est keretén belül két humorista érkezik Szentlőrincre. Az estét Orosz Gyuri indítja el 18 órakor, akit 18.45-től 19.25-ig Rekop György követ. A programra jegyeket elővételben a Templom tér 8. szám alatt,  Szentlőrinc Város Önkormányzat titkárságán 2000 Forintért válthatnak az érdeklődők, illetve a helyszínen is lehetőség lesz erre az előadás napján 17 órától.

A településen a hétvégén zajlott az utófarsangi bál, hasonlóképp a sportcsarnokban. A programon a báli mulatság, Flipper zenei produkciója és a tombolasorsolás mellett a városban működő Arabeszk Tánccsoport is bemutatót tartott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában