Kapunyitás este 7-kor

2024.02.01. 12:00

Jótékonysági célokra ajánlják fel a bál bevételét

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Denes Martonfai

Már csak a héten, pontosabban február 2-ig lehet jelezni a részvételi szándékot a február 10-ei orfűi bálra, a település önkormányzatának épületében Tóth-Aradi Gabriellánál 7 óra 30 perc és 15 óra 30 perc között. A bál helyszíne az orfűi tornaterem, a kapunyitás pedig 19 órakor történik majd.

Az eseményre várják a község intézményeiben dolgozókat, a helyi közéletben résztvevőket, illetve a tenni akaró lakókat. De hívnak minden olyan orfűi és nem orfűi személyt, akik a községben élnek és/vagy dolgoznak, valamint azokat is, akik Orfűn szívesen töltik szabadidejüket, itt érzik otthon magukat. Röviden mindenkit, akinek fontos a település.

A bál nem batyus jellegű, szerveznek büfét, amelynek a bevételét, illetve a bál teljes bevételét jótékonysági célokra használják fel, továbbá a tombola sem marad majd el. Az eseményen élőzene fogja emelni a hangulatot. A talplávalót a Parrag Band szolgáltatja majd.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában