Nagyrendevények

2024.03.12. 20:15

Az Emmausz is a padlóra került a bólyi Vigadóban

Wald Kata

Forrás: Erzsébet Vigadó

Programjai népszerűsítésére, követve a mai trendeket, mostantól már az Erzsébet Vigadó padlóján is minden fontos információ megtalálható a város nagyrendezvényeiről - az intézmény járólapjait díszítő képek mindegyikén egy QR-kód található, amelyet okostelefonnal leolvasva az adott programról kaphatnak bővebb tájékoztatást az érdeklődők.

Az újításnak megfelelően az Emmausz is a padlóra került - a húsvét hétfői rendezvény végső programja összeállt. Eszerint április 1-jén 14 órától várják nyitott ajtókkal és a táj jellegzetes boraival a helyiek a vendégeket a bólyi Pincesoron, ahol fellépnek Marienberg és Hohl, majd 15 órától a Borjádi Német Nemzetiségi Tánccsoport ad műsort. Alsó-Tukár vendégeit a Héttorony Hangászok, Felső-Tukár látogatóit a Lustige Bohler szórakoztatja 15 órától. 

A Hohl volt, Hohl nem volt, a kis boltban egész nap megtekinthetők és megvásárolhatók lesznek Rayman Johanna fazekas munkái, a Neuperger Pincészet pedig 14.30 és 18 óra között ingyenes borkóstolóra és pincelátogatásra várja az érdeklődőket. 

A Batthyány téren "A mi Emmauszunk" fotókiállítást tekinthetik meg a városba érkezők, a Batthyány-Montenuovo mauzóleumban 14.30-kor Húsvéti koncert veszi kezdetét. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában