Egy élet

2024.03.31. 11:00

Szivszorító történet, nagy színészekkel

Különös film megy ma a pécsi Apolló moziban – ugyanis egy néhány perces kis videóból nőtte ki magát.

Bama.hu

Anthony Hopkins ismét nagyot alakít

Az Anthony Hopkins főszereplésével készült film igaz történeten alapul: Sir Nicholas "Nicky" Winton életét dolgozza fel, aki a második világháború alatt 669 zsidó gyermeket mentett meg a nácik elől.

Különös sztorija van a filmnek: az alaptörténet nagyjából ismert volt, de inkább csak szűk körben, Angliában. Aztán a közösségi média felkapta, futott mindenfelé az a rövidke jelenet, amelyen hősünk egy tévéműsorban ül, és szépen, sorban felállnak mellette azok az emeberek, akiket ő mentett meg. Szívszorító volt valóban – és a filmkészítők is így látták, úgyhogy azonnal le is csaptak rá. A probléma legfeljebb az, hogy egy rövidke jelenetre felhúzni egy egész filmet... Hát, elég problémás. De mivel a főszerelőink Anthony Hopkins és Helena-Bonham Carter, azért bizakodunk. Legrosszabb esetben megnézzük, milyen az, amikor egy telefon kijelzőjén látott jelenet nagyvásznon kel életre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában