Programajánló

2024.03.24. 11:00

Tavaszi érdekességek a Mecseki Fotóklubban

Mészáros B. Endre

Elkészült a Mecseki Fotóklub tavaszi programja, mely szerint négy kiállítással és négy izgalmas előadással várják a második negyedévben a fotózás iránt érdeklődőket. Mint a klub elnökétől Déri Judittól megtudtuk, április 2-án Kálmándy Ferenc És mindig csak képeket hagyunk magunk után című előadásával indul az új tárlat- és programsorozat. Áprilisban emellett 9-én Vitéz Tünde Képekbe zárt természet címmel nyit kiállítást,  16-án pedig meghirdetik a negyedéves klubpályázatot 1. Tavasz 2. Kötetlen monochrom témakörökben (maximum 4 kép adható be témánként). Fotoplus nap következik 23-án – streetfotózásra várja Dékány Zsolt és Kalmár Lajos az érdeklődőket. Az áprilisi blokk 30-án zárul, Horváth Csaba Tamás Fotótechnika-Makrofotózás című előadásával.

Május fő eseménye 3-án a X. Mecsek Szalon harmadkiállítása a Tudásközpontban. Eifert János Egyensúlyozás képzelet és valóság peremén címmel nyit tárlatot 10-én, 14-én pedig újra képválogatás lesz, ezúttal a XLI. MAFOSZ Szalonra (Ide tagonként 5 db kép adható be digitálisan). Aknai Tamás Toplista II. címmel tart előadást 21-én, majd június 4-én

A 20 éves instARTcsoport Rögtön(zött) TÖREDÉKEK címmel indít kiállítást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában