Szeplőtlen

2024.03.29. 11:00

Teljes erőből szorítjuk majd a karfát

Nem sokszor érezzük azt a mozikban, hogy a vásznon látott félelem valóban körülvesz minket, sőt, talán haza is jön velünk. A Szeplőtlen azonban ilyen – de kivételesen egyáltalán nem bánjuk ezt.

Bama.hu

Van mitől tartani a vászon előtt

Már az előzetes is nagyot ment a neten, így nem csoda, hogy a várakozás is felfokozott volt. és bizony nem is kell csalódnunk: a rengeteg gyenge horror közül ez úgy emelkedik ki, hogy garantált a rémálom egy jó ideig.

A történet szerint Cecilia, a mélyen hívő amerikai apáca egy messze eső zárdába érkezik Olaszország festői vidékére. Szívélyes fogadtatását követően azonban egyre inkább úgy érzi, rémálomba csöppent; hamarosan világossá válik számára, hogy új otthona baljós titkokat őriz és kimondhatatlan borzalmaknak ad helyet.

Hogy láttunk már hasonló tematikájú munkát? Persze. De azok közben mégsem szorítottuk úgy a karfát, hogy belefehéredtek az ujjaink. Most ez lesz – meg sok szemforgatás, oda nem nézés. Úgyhogy jól indul majd a hosszú hétvége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában