Elszármazottak találkozója

2024.03.05. 16:20

Várják a csapatok jelentkezését a halászléfőző versenyre

Rajnai-Zsíros Krisztina

Már várják a csapatok jelentkezését az idei, 5. Drávaszabolcsi Halászléfőző Fesztiválra, melyet június elsején rendez a helyi önkormányzat és a Drávaszabolcsi Falufejlesztő és Faluszépítő Egyesület a Drávaszabolcsi Ifjúsági Parkban. A versenyző csapatok számára az önkormányzat fát és 3 kg halat biztosít a főzéshez, valamint csapatonként egy asztalt padokkal. A díjazottak jutalomban részesülnek. A helyi lakosokat Drávaszabolcs önkormányzata halászlével és egy üdítővel vendégeli meg. 

A szervezők május 22-én 12 óráig minimum 6-8 fős csapatok jelentkezését várják a csapat nevének, vezetőjének és létszámának leadásával a [email protected] címre, a Közművelődés Drávaszabolcs Facebook oldalon megadott telefonszámok egyikén.

Ugyanezen a napon – és szintén az ifjúsági parkban – a  Drávaszabolcsi Falufejlesztő és Faluszépítő Egyesület az Elszármazottak Találkozójára várja a lakók Drávaszabolcsról elszármazott rokonait, ismerőseit, barátait és volt szomszédaikat. Mindazok jelentkezésére is számítanak, akik szülőföldjüknek tekintik a falut. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában