Dokumentarista koncertfilm a mozikban

2024.04.13. 10:30

A kötelező katonai szolgálat megkezdése előtt ez volt a fiúk utolsó fellépése

Újabb koncertfilmet vetít a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi április 13-án, amely a k-pop csillagának D-Day turnéján készült. Az alkotás a Suga – D Toir ‘D-Day’ The Movie címet ciseli.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: CravenA

Az alkotás egy dokumentarista elemekkel megfűszerezett koncertfilm, amely első sorban a hangra és a dalok erejére fókuszál, de a szöveges részeknél felirat segíti a teljes megélést. A fellépések anyagai a turné szöuli záróállomásának utolsó három estjét mutatják be 2023 augusztusából. A fellépéseknek az 1988-as olimpia tornastadion adott otthont.

A filmben nem csak Suga, hanem a BTS más tagjai is feltűnnek, mint RM, Jungkook és Jimin. A fiúknak ez volt az utolsó közös fellépése a kötelező katonai szolgálat megkezdése előtt. A koncertfilmet exkluzív, soha nem látott interjúk és kulisszák mögötti bejátszások színesítenek. 

Az Uránia Mozi és a Cinema City is egyszer vetíti az alkotást eredeti nyelven, magyar felirattal. Az előbbi 18 óra 30 perckor, míg utóbbi 15 óra 10 perckor tűzi műsorra a filmet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában