Önvizsgálatba kezd egy férfi

2024.04.09. 10:00

Az összeállított slágerlisták egyre csöpögősebbek lesznek

A filmklub folytatódik a Kioszkban. Április 9-én este 7 órás kezdéssel egy zenével összekötött filmvetítésre várják az érdeklődőket. A vetített film pedig a Pop, csajok satöbbi lesz.

Czeczon Enikő

A romantikus vígjáték főhőse Rob Gordon, aki egy szimpatikus pasi, és egy két lábon járó rockenciklopédia. A férfinak lemezboltja van, ami egy igazi kincsesbánya, de nem megy annyira jól az üzlet. Két furcsa alkalmazottja is azért tart ki Rob mellett, mert ők is a bakelit megszállottjai. Ők hárman az élet meredek helyzeteire is rögtön össze tudnak állítani egy alkalomhoz illő slágerlistát. Ezzel tengetik napjaikat a boltban, egy nap azonban Rob hirtelen elveszíti biztonságérzetét, mert barátnője, Laura elhagyja. A fiatal férfi reménytelen önvizsgálatba kezd a szerelem és a boldogság kérdéseiről, az összeállított slágerlisták pedig egyre csöpögősebbek.  

A film Nick Hornby nagysikerű regényének méltó filmváltozata. A Kioszkban a filmet este 8 órakor vetítik, de az esemény már 7 órakor kezdetét veszi, hiszen lemezhallgatással indul az este. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!