Változatos programok

2024.04.16. 08:00

Borkóstolóra és filmklubba invitál a Nagykozárért Alapítvány

Tóth Viktória

A Nagykozárért Alapítvány változatos programokkal készül április második felében is. A felnőttekre is gondolnak, így havonta borkóstolót tartanak. A következő április 26-án 18 órától lesz majd, most a spanyol borokkal és borvidékekkel lehet majd megismerkedni a Cafe BramaSole Nagykozár otthonkávézó és lakásétteremben. 

A filmklub is folytatódik, ahol családi filmekkel várnak mindenkit, a Pro Fili Alapítvány támogatásával. Április 27-én este 8-kor a kávézó teraszán kezdik a filmvetítést, melyet a jövőben is havonta 1-2 alkalommal tartanak meg, tematikusan felépítve. Minden vetítés előtt egy szavazással három film közül lehet választani, a mozizás előtt pedig a helyszínen néhány szóban bemutatják a produkciót és egy játékos kvízzel is készülnek. A részvétel regisztrációhoz kötött. A majálist, gyerek- és tűzoltónapot pedig május 1-én rendezik, ahol a tervek szerint tűzoltási gyakorlatok, habparty, rajzverseny is lesz a gyerekek örömére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában