Gyermeknap

2024.04.28. 11:30

Csúszdaátadóval egybekötött programokkal várják a harkányi fürdőbe a családokat

Jusztin Levente

Fotó: Löffler Péter LP Dunántúli Napló DN

Május 25-én és 26-án a harkányi fürdő lesz az otthona a helyi gyereknapnak. A lurkókat méltó módon ünneplik meg, hiszen most adják át az új öt pályát számláló csúszdaparkot. Ezzel együtt a kültéri gyermekmedencéket is használatba vehetik ezen a két napon 10 és 18 óra között a vendégek, így mindenképpen érdemes emiatt is. illetve a színes programok miatt ellátogatni a hétvégén a fürdőbe.

Szombaton 13 óra 30 perckor Egy csepp mese címmel Győrfi Anna és Götz Attila, a Pécsi Nemzeti Színház színművészei adják elő gyermeknapi darabjukat, 14.30-tól Kicsi Gesztenye Klub zenés élményben részesít minket, 16 órától pedig Kiflihajó Produkció zárja a szombatot. Vasárnap is fél 2-kor indul egy bűvésszel, Richard Davidson műsorával a program, majd a Pitypang Zenekar koncertjét Bing nyuszi és barátai show zárja a színes gyereknapi műsort. Mindkét nap játszóház várja azokat gyermekeket 13 és 17 óra között, akik kicsit aktívabban szeretnének ünnepelni.

Ezen a két napon a strandbelépő a 14 év alattiaknak 500, a felnőtt délutáni jegy 1750, a felnőtt egész napos jegy pedig 2250 forint.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!