Győzelem, hűség, barátság

2024.04.12. 10:00

Egy kutya és egy férfi között megbonthatatlan barátság szövődik

A leginkább akciófilmekből és vígjátékokból ismert Mark Wahlbergnek márciusban jelent meg legújabb alkotása, amely az Artúr, a király címet viseli és egy kalandfilm. A filmet a pécsi Cinema City április 12-én egy alkalommal, 13 óra 50 perckor vetíti.

Czeczon Enikő

A film főhőse Michael Light, aki elszánt csapatával a Dominikai Köztársaság dzsungelében teszi próbára magát egy rendkívüli 10 napos, 700 kilométeres extrémsport-világbajnokságon. Ez az utolsó lehetőség a kalandvágyó fiatalember életében, hogy elérje végre az áhított első helyezést, azonban a túra során váratlanul egy ágrólszakadt kóborkutya szegődik melléjük. A kutya és a férfi között hamarosan megbonthatatlan barátság szövődik, és a verseny végére Michael számára a győzelem, a hűség és a barátság jelentése merőben új értelmet nyer. 

Az alkotás rendezője Simon Cellan Jones, aki az 1980-as években produkciós asszisztensként kezdte pályafutását, majd első nagy játékfilmje, a Some Voices 2000-ben debütált, és a British Academy Film Awards zsűrije a direktort a legjobb újonc rendezőnek is jelölte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában