Hagymalevest készítenek

2024.04.30. 10:00

Palánta csereberével, tánccal és főzéssel ünneplik május elsejét

Délelőtt induló programmal készül május elsejére a Pécsbányai Közösségi Ház csapata, amely a Palánta Matiné nevet kapta. Az esemény délelőtt 10 órakor rajtol és egészen délután 3 óráig tart.

Czeczon Enikő

A közösségi házban délelőtt 10 órától egészen 12 óráig egy cserebere-alapú eseményre invitálják az érdeklődőket. A szervezők várják a palántákat és a vesszőket, amelyeket utána lehet cserélgetni, de azokat is várják, akiknek nincs palántája, de érdemes valami figyelmességet hozni: sütit, tábla csokit, lekvárt, bármit, amiből valakinél felesleg van.

A cserebere után tánctanítás veszi kezdetét a Chache Rommal és Salai Ramivel, majd ezután a Pécsbányai Sütő-Főző Klub gyűlik össze, hogy francia hagymalevest és meglepetés-desszertet készítsenek.  

Az utóbbi program regisztrációhoz kötött az alapanyagok beszerzése miatt. Jelentkezni április 30. reggel 8 óráig lehetséges a [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!