Képzeletbeli barátok

2024.05.21. 10:00

Különleges képességet fedez fel magában egy kislány

Ryan Reynolds főszereplésével egy animációval megspékelt családifilm is a mozik műsorára került, Képzeletbeli barátok címmel. Az alkotást a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is vetíti május 21-én.

Czeczon Enikő

A film egy lányról szól, aki rájön, hogy mindenki képzeletbeli barátját látja, valamint arról, hogy mit kezd ezzel a szupererővel, amikor belevág egy varázslatos kalandba, hogy újból összehozza az elfelejtett képzeletbeli barátokat az őket annak idején elképzelő gyerekekkel.  

Az egyedien megalkotott animációs karaktereknek olyan színészek adják a hangjukat, mint Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. és Steve Carell, az élő karakterek személyében pedig feltűnik Ryan Reynolds, John Krasinski – a film rendezője is –, Cailey Fleming és Fiona Shaw. 

Az alkotást a pécsi Uránia Mozi egyszer – 16:00 –, míg a Cinema City hétszer – 13:00; 14:15; 15:15; 16:30; 17:30; 18:45; 19:45 – vetíti. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!