szektorlabda

2018.08.05. 13:33

Trecskó nyert a spanyolokkal

A szegedi Fesztivál Kupán a DÖKE Komló szektorlabdázója, Trecskó János bizonyította a tételt, miszerint az utolsókból lesznek az elsők, hiszen az első meccsét követően még sereghajtó volt, aztán megnyerte a másodosztályt. A fő versenyben klubtársa, Fülöp Elemér a negyedik helyen végzett.

K. Mayer A.

A DÖKE Komlót ezúttal négyen képviselték a Fesztivál Kupán, Fülöp Elemér, Trecskó János, Major István és Balla Antal. Az első játéknapon Fülöp remekelt csak, csoportját megnyerve jutott be a legjobb 16 közé, a többiek ötven százalék körüli eredményeikkel éppen lemaradtak a továbblépésről.

A fő verseny nyolcas döntője aztán a vártnál szerényebbre sikeredett a komlói sportoló számára, sok kihagyott helyzet és néhány rövid passz azt jelentette, hogy tíz pontjával a negyedik helyen végzett. A legutóbbi versenyeken egyre jobb formában játszó Trecskó a helyosztók során végül kilencedik lett, ami aranyérmet ért számára a másodosztályban.

– Az utóbbi időszak jó játéka alapján már esélyesként érkeztem – mesélte a legjobb eredményt elérő komlói, Trecskó János, akinek a spanyol válogatott a gombfocicsapata. – A selejtezők után a másodosztály küzdelmeire másnap került sor. Katasztrofálisan kezdődött... Csaknem sikerült lekoppintani a magyarok mexikói égését a szovjetek ellen (0-6), de én megúsztam eggyel kevesebbel (0-5). Papp-Takács Sanyi barátom gyalogolt át rajtam, nem kisebbítve az érdemeit, rettentő sokat hibáztam... Ezután azonban összekaptam magam, és többé már nem kaptam ki a nap folyamán. A sors pedig lehetőséget szolgáltatott a visszavágásra, hiszen a döntőben Papp-Takács Sanyival kerültem össze. Addigra már én is belejöttem, s Isco góljával pedig be is húztam a döntőt 1-0-ra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában