túraautó

2018.09.30. 18:06

Az utolsó futam sikerült a legjobban Michelisznek

Sokáig kellett várni arra, hogy folytatódjon a túraautó-világkupa (WTCR), hiszen legutóbb több mint két hónapja, még júliusban Szlovákiában találkozott a mezőny.

K. Mayer A.

Forrás: MTI Fotó

Most hétvégén Kínában küzdöttek egymással a pilóták, s a ningpói verseny nem indult jól a magyarok számára, az első futamot mindegyik feladta, így Michelisz Norbert is. A második verseny már valamivel jobban sikerült, Michelisz ekkor pontot szerzett a kilencedik helyével, a harmadikon pedig sérült autóval is ötödikként ért célba.

A mezőny marad Kínában, október 5–7. között ugyanis a vuhani versenypályán folytatódik a világkupa-sorozat.

A világkupa állása: 1. Gabriele Tarquini (olasz, Hyundai) 241 pont, 2. Thed Björk (svéd, Hyundai) 233, 3. Yvan Muller (francia), Hyundai) 232, 4. Michelisz Norbert (magyar, Hyundai) 197, 5. Yann Ehrlacher (francia, Honda) 178, 6. Esteban Guerierri (argentin, Honda) 174, 7. Jean-Karl Vernay (belga, Audi) 166, ... 18. Nagy Dániel (magyar, Hyundai) 36, ... 22. Nagy Norbert (magyar, Cupra) 18, ... 28. Szabó Zsolt (magyar, Cupra) 4.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában