tenisz

2020.03.21. 14:43

Győzött a pécsi Koncz Levente a fővárosban

Megnyerte a még megrendezett márciusi HC Kupa országos ifjúsági versenyt a fővárosban a Pécs2000 Tenisz Club versenyzője, a másodikként kiemelt, Koncz Levente. A remek eredményt ráadásul elsőévesként hozta össze az ifjúsági korosztályban.

Kvanduk B.

A pécsi teniszező az MTK-s Galla Barnabást győzte le elsőként 6:3, 6:2 arányban, majd a MESE játékosa, Horváth Áron következett, aki szintén nem tudta megszorongatni Konczot. A Pécs2000 versenyzője 6:1, 6:3-ra nyert.

A döntőben aztán Fehér Alexanderrel, a MAFC teniszezőjével találkozott, aki az első kiemelt MTK-s Pánczél Zalánt verte 6:0, 6:0 arányban, ezzel megakadályozva a legnagyobb rangadót. A finálé első játszmájában ismét megmutatta Koncz, hogy ő nem adja lejjebb az első helynél, és magabiztosan 6:1-re nyert. A második szett viszont már közel sem volt ilyen egyszerű, hiszen Fehér sem akarta lejjebb adni az aranynál, és megszorongatta a pécsi fiatalt. Azonban a végén ez sem számított, hiszen Koncz keze nem remegett meg a növekvő nyomástól, és 7:5-tel megnyerte a játszmát, a meccset és a kupát is.

– Nagyon szép teljesítmény, hogy elsőévesként idén sikerült versenyt nyernie, bízunk a hasonló folytatásban – tájékoztatta lapunkat Koncz Zsolt, az egyesület képviseletében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában