Autósport

2021.08.11. 18:58

Csikorognak majd a gumik a Lauber környékén

Újra azoké lesz a pálya szombaton, akik nem tudnak betelni a motor búgásával és a benzingőz illatával. Augusztus 14-én ugyanis a Második Pécsi Autósport Fesztiválon megrendezik a Sopia-NET Szlalomversenyt az InterCars kupáért.

K. B.

Forrás: MW

Fotó: Dudas Endre - DuEn

A futamok kilenc órától kezdődnek majd, s egészen 18.00-ig eltartanak, de nem csak ezek miatt lesz érdemes kilátogatni a Lauber Dezső Sportcsarnokhoz. Déltől motoros kaszkadőrshow-t figyelhetnek az érdeklődők és lesz gyerek bringaszlalomverseny is. Emellett veteránautó-kiállítást, katonai és rendőrségi bemutatót is tartanak a versenyek alatt, s vért adni is lehet majd. A motorsportok szerelmeseinek már csak a sztárvendégek miatt is érdemes lehet kilátogatni az eseményre.

Az autóverseny miatt a Veress Endre utcát a jégpályától (Páfrány utcától) a Megyeri úti kereszteződésig, a felüljáró fel- és lehajtó ágait, valamint a Bolygó utcát augusztus 14-én 6.00-tól 19 óráig lezárják.

A fesztivált támogató PSN Zrt. arra a napra egy másik programot is szervez, a Pécsi Sportiskola tart nyílt napot a sportok iránt érdeklődő gyerekek számára a sportcsarnokban. A szervezet 13 szakosztálya lesz majd jelen a küzdőtéren, ahol az ifjoncok ki is próbálhatják a sportokat, s beszélgethetnek a sportolókkal is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában