Kosárlabda

2022.01.05. 10:11

A Nyíregyháza ellen lábalhat ki a Panthers a gödörből

Egyre nehezebb helyzetbe kerül a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, amely az NB I. december végi fordulóiban még mélyebbre ásta magát a gödörbe, amibe került.

K. B.

Forrás: Laufer László

Ma 18.00 órától Andrija Csirics irányításával az újonc Nyíregyházát kellene felülmúlniuk Gordonéknak, hogy elinduljanak felfelé, illetve ne adjanak esélyt az utolsó előtti Paksnak az előzésre. 

A győzelem kivívása azonban hazai pályán sem lesz egyszerű feladat a Panthers-nek, még akkor sem, ha a szabolcsiak mérlege nem is sokban különbözik a pécsiekétől. 
 

A két csapat legutóbbi találkozásakor a vasutasok hagyhatták el győztesen a parkettet egy fordulatos találkozót követően, mivel az eredményesebb első félidőt követően a Nyíregyháza nem tudta lezárni a meccset, s félidei tízpontos előnyét 10 perc alatt elvesztette. Az is igaz, az ellenük elért sikert követően javult fel gyökeresen a Pécs. 
 

A mai program: PVSK-Veolia–Nyíregyháza, Alba Fehérvár–Debrecen, Oroszlány–Kaposvár, Zalaegerszeg–Kecskemét, Paks–Sopron, Szeged–Körmend (mind 18.00 óra), Szolnok–Szombathely (19.00 óra). 

Az állás: 1. Szombathely 12 győzelem/2 vereség, 2. Szolnok 12/3, 3. Körmend 9/6... 10. Nyíregyháza 6/9, 11. Oroszlány 6/9, 12. PVSK-Veolia 5/9, 13. Paks 5/10, 14. Zalaegerszeg 2/13.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában