Labdarúgás

2022.12.22. 13:01

Asztalosként dolgozik, közben pedig a gólkirályi címre hajt a palotabozsoki spíler

Móga Richárd

Apja fia együtt játszanak minden hétvégén

Fotó: Bátai László

Mindhárom baranyai csoportot tekintve a palotabozsoki rutinos róka, Bátai László szerezte a legtöbb gólt (17) az labdarúgó megye III.-ban az ősz folyamán.

A 43 esztendős játékos régebben főként a gyorsaságának köszönhette góljai többségét, mostanság pedig inkább jó helyezkedésében bízhat. Mindenesetre jelenleg ez is elég ahhoz, hogy vezesse a góllövő listát, na meg persze a csapattársak kiszolgálása. Ugyan volt már megyei gólkirály 11 éve, méghozzá a megyei I. B-ben, de ismét elhódítaná a címet.

– Volt, hogy éppen a legfőbb riválisunk ellen nyertünk 3–1-re, ráadásul mindhárom gólt én szereztem. Arra is volt példa, hogy egy találkozón hétszer voltam eredményes, pedig a 62. percben álltam be csereként. Idén a csapat célja a dobogós helyezés, én pedig szeretnék első helyen végezni a góllövőlistán, ami azért ennyi idősen szép teljesítmény lenne – nyilatkozta lapunknak Bátai.

Az asztalosként dolgozó spíler sok csapattársának az apja lehetne, sőt, nagyobbik fiával együtt is játszik minden hétvégén, de bízik benne, hogy még jó ideig tagja lehet ennek a közösségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában